Termeni şi condiţii

CLUBUL PASIONATILOR DE VIN a fost conceput special pentru iubitorii de vinuri bune. Aici vei găsi mereu inspirație, gusturi împărtășite și savoarea celor mai premiate vinuri din țară și din lume.

1. Despre noi

Activitatea site-ului club.unvinpezi.ro se desfasoara de societatea Apropo de Ecommerce SRL, cu sediul in Bucuresti, Sectorul 6, Splaiul INDEPENDENTEI, Nr. 319, OB. 209, PARTER, inscrisa in Registrul Comertului sub numarul J40/8632/2013, CUI RO31986675, capital social 20.000 lei si care poate fi contactata pe adresa de e-mail: club@unvinpezi.ro, telefon 0724 365 385

2. Înscrierea ca membru

Pot deveni membri ai Clubului doar persoanele care au vârsta minimă de 18 ani (împlinită la data înscrierii).

1. Daca ai deja cont pe unvinpezi.ro sau vinometru.ro

Dupa autentificarea in siteul club.unvinpezi.ro, ai posibilitatea de a alege modalitatea de plata: Plata lunara sau Plata anuala. Plata va fi facuta prin procesatorul de plati cu care colaboram – payU. Dupa ce ai facut plata, verifică adresa de email pentru confirmarea plății (mailuri primite de la payU) și logarea în cont (mail primit de la Club Unvinpezi).

2. Daca nu ai cont pe unvinpezi.ro sau vinometru.ro

Înscrierea în Clubul Pasionatilor de Vin se face prin completarea formularului de înscriere de pe pagina club.unvinpezi.ro si plata taxei de membru. Plata poate fi facuta lunar sau anual. In cazul in care se opteaza pentru plata anuala, abonatii vor beneficia de o oferta promotionala: vor primi o sticlă de vin cadou pe an (un vin de 90-95 puncte Parker) si minim 3 sticle de vin pe an cadou (sticle normale de 750 ml, 500 ml sau 375 ml). Vinurile oferite vor fi alese de echipa Apropo de Ecommerce si data livrarii acestora va fi comunicata ulterior membrilor Clubului. Daca un membru al Clubului care a optat pentru plata anuala se razgandeste pe parcursul anului si doreste sa renunte la calitatea de membru, acesta are obligatia de a ne anunta ca daca mai doreste sau nu sa ii livram vinurile cadou. Daca nu ne anunta ca le doreste, ne rezervam dreptul de a nu le mai trimite.

Informaţiile furnizate în acest formular trebuie să fie corecte şi complete; în cazul furnizării unor date false sau incomplete Apropo de Ecommerce îşi rezervă dreptul să refuze sau să anuleze calitatea de membru. Plata va fi facuta prin procesatorul de plati cu care colaboram – payU. Dupa ce ai facut plata, verifică adresa de email pentru confirmarea plății (mailuri primite de la payU) și logarea în cont (mail primit de la Club Unvinpezi).

Club.unvinpezi.ro nu va stoca niciodata datele cardului tau de credit. Toate cardurile de credit sunt procesate de partenerul nostru de plati PayU, care foloseste o tehnologie securizata, sigura, de ultima ora, pentru a se asigura ca datele cardului tau de credit nu vor fi compromise in niciun fel.

Club.unvinpezi.ro nu este responsabil pentru orice alt cost suplimentar suportat de Membrul Unvinpezi.ro, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON.

Club.unvinpezi.ro isi rezerva dreptul de a denunta unilateral comanda efectuata de un membru, dupa notificarea acestuia prealabila, fara a exista nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda daune-interese, in situatia :

1. respingerii de catre banca emitenta a cardului sau a tranzactiei, in cazul de platii online;

2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri, in cazul platii online;

3. datele furnizate de catre Membru, pe site sunt incomplete sau incorecte;

4. comportamentul Membrului poate si/sau produce daune de orice natura de partea Unvinpezi.ro si/sau partenerilor acestuia;

5. pentru alte motive intemeiate, care sa justifice aceasta masura.

Club.unvinpezi.ro isi rezerva dreptul de a denunta unilateral calitatea de membru, cu sau fara notificarea acestuia prealabila, fara a exista nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda daune-interese, in situatia:

1. datele furnizate de catre Membru pe site sunt incomplete sau incorecte;

2. comportamentul Membrului poate si/sau produce daune de orice natura de partea Unvinpezi.ro si/sau partenerilor acestuia;

3. se folosesc mai multe conturi sau conturi frauduloase;

4. pentru alte motive intemeiate, care sa justifice aceasta masura.

Daca un abonat doreste sa renunte la calitatea de membru, se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Apropo de Ecommerce la sediul din Bucuresti, Sectorul 6, Splaiul INDEPENDENTEI, Nr. 319, OB. 209, PARTER sau pe email la adresa club@unvinpezi.ro.

3. Avantaje

A fi membru înseamnă:

  • Transport gratuit indiferent de numărul de sticle comandate
  • Preview săptămânal pentru vinurile listate în următoarele 3 zile* pe ambele siteuri www.unvinpezi.ro si www.vinometru.ro (*Preview-ul va fi unul informativ, listările putând suferi modificări de ultim moment)
  • Posibilitatea de a achiziționa mai mult de 24 sticle/comandă (Oricâte sticle în limita stocului disponibil)
  • Posibilitatea de a rezerva și grupa comenzile pentru livrare (Valabil pentru vinurile oferite ca preview)
  • Wines by request (Posibilitatea de a solicita un vin preferat pentru achiziție, chiar dacă acesta nu face parte din ofertă)
  • Preview punctual pentru ofertele cu stoc limitat, cu opțiunea de rezervare
  • invitație dublă la evenimentul anual cu degustare "Best of Unvinpezi"
  • Notificări cu oferte speciale la vinuri cu adaos minim

4. Altele

Pentru orice nerespectare a acestui set de reguli, observaţie, sugestie sau problemă legată de Clubul Pasionatilor de Vin vă rugăm să ne scrieţi la adresa club@unvinpezi.ro sau pe adresa poştala a societăţii Apropo de Ecommerce SRL, cu sediul in Bucuresti, Sectorul 6, Splaiul INDEPENDENTEI, Nr. 319, OB. 209, PARTER.

Apropo de Ecommerce SRL isi rezerva dreptul de a modifica modul de functionare a Clubului in orice moment. Orice eventuale modificari vor fi anuntate pe club.unvinpezi.ro. In cazul in care nu veti fi de acord cu modificarile efectuate, aveti dreptul de a renunta la calitatea de membru imediat, trimitand un email la adresa club@unvinpezi.ro si veti primi contravaloarea taxei proportional cu timpul ramas pana la expirarea abonamentului.