Skip to main content
cart icon
Nu sunt produse în coș!

Termeni şi condiţii

CLUBUL PASIONATILOR DE VIN a fost conceput special pentru iubitorii de vinuri bune. Aici vei găsi mereu inspirație, gusturi împărtășite și savoarea celor mai premiate vinuri din țară și din lume.

1. Despre noi

Activitatea site-ului club.unvinpezi.ro se desfasoara de societatea Apropo de Ecommerce SRL, cu sediul in Bucuresti, Sectorul 6, Splaiul INDEPENDENTEI, Nr. 319, OB. 152, PARTER, inscrisa in Registrul Comertului sub numarul J40/8632/2013, CUI RO31986675, capital social 45.000 lei si care poate fi contactata pe adresa de e-mail: club@unvinpezi.ro, telefon 0724 365 385

2. Înscrierea ca membru

Pot deveni membri ai Clubului doar persoanele care au vârsta minimă de 18 ani (împlinită la data înscrierii).

1. Daca ai deja cont pe unvinpezi.ro sau vinometru.ro

Dupa autentificarea in siteul club.unvinpezi.ro, ai posibilitatea de a alege modalitatea de plata: Plata lunara sau Plata anuala. Plata va fi facuta prin procesatorul de plati cu care colaboram – payU. Dupa ce ai facut plata, verifică adresa de email pentru confirmarea plății (mailuri primite de la payU) și logarea în cont (mail primit de la Club Unvinpezi).

2. Daca nu ai cont pe unvinpezi.ro sau vinometru.ro

Înscrierea în Clubul Pasionatilor de Vin se face prin completarea formularului de înscriere de pe pagina club.unvinpezi.ro si plata taxei de membru. Plata poate fi facuta lunar sau anual. Informaţiile furnizate în acest formular trebuie să fie corecte şi complete; în cazul furnizării unor date false sau incomplete Apropo de Ecommerce îşi rezervă dreptul să refuze sau să anuleze calitatea de membru. Plata va fi facuta prin procesatorul de plati cu care colaboram – payU. Dupa ce ai facut plata, verifică adresa de email pentru confirmarea plății (mailuri primite de la payU) și logarea în cont (mail primit de la Club Unvinpezi).

Club.unvinpezi.ro nu va stoca niciodata datele cardului tau de credit. Toate cardurile de credit sunt procesate de partenerul nostru de plati PayU, care foloseste o tehnologie securizata, sigura, de ultima ora, pentru a se asigura ca datele cardului tau de credit nu vor fi compromise in niciun fel. Club.unvinpezi.ro nu este responsabil pentru orice alt cost suplimentar suportat de Membrul Unvinpezi.ro, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON.

Club.unvinpezi.ro isi rezerva dreptul de a denunta unilateral comanda efectuata de un membru, dupa notificarea acestuia prealabila, fara a exista nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda daune-interese, in situatia :

1. respingerii de catre banca emitenta a cardului sau a tranzactiei, in cazul de platii online;

2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri, in cazul platii online;

3. datele furnizate de catre Membru, pe site sunt incomplete sau incorecte;

4. comportamentul Membrului poate si/sau produce daune de orice natura de partea Unvinpezi.ro si/sau partenerilor acestuia;

5. pentru alte motive intemeiate, care sa justifice aceasta masura.

3. Protecţia datelor personale

Scopurile colectării datelor sunt următoarele: înregistrarea membrilor, facturarea produselor şi înmânarea cadourilor. Prin înscrierea în Clubul Pasionatilor de Vin şi completarea acestor date sunteţi de acord să primiţi pe e-mail/fax/poştă, la adresa furnizată la înscriere, materiale informative, oferte speciale sau comunicări din partea firmei Apropo de Ecommerce.

Pentru toate persoanele înscrise se vor colecta următoarele date: numele complet şi adresa de email/poştală. Pentru efectuarea livrărilor şi înmânarea cadourilor se va solicita adresa de livrare şi un număr de telefon pentru programarea livrării.

Tuturor membrilor Clubului le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, lege care oferă persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie. Pentru exercitarea acestor drepturi, se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Apropo de Ecommerce la sediul din Bucuresti, Sectorul 6, Splaiul INDEPENDENTEI, Nr. 319, OB. 209, PARTER. Apropo de Ecommerce este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr 24122 din 13/12/2013.

La cererea scrisă a participanţilor, datată şi semnată, expediată pe adresa Apropo de Ecommerce SRL, aceasta se obligă:

 să îi confirme solicitantului dacă prelucrează sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

 să rectifice, să actualizeze, să blocheze, să şteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;

 să înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului la cererea acestuia.

4. Avantaje

A fi membru înseamnă:

 Transport gratuit indiferent de numărul de sticle comandate

 Preview săptămânal pentru vinurile listate în următoarele 3 zile* pe ambele siteuri www.unvinpezi.ro si www.vinometru.ro (*Preview-ul va fi unul informativ, listările putând suferi modificări de ultim moment)

 Posibilitatea de a achiziționa mai mult de 24 sticle/comandă (Oricâte sticle în limita stocului disponibil)

 Posibilitatea de a rezerva și grupa comenzile pentru livrare (Valabil pentru vinurile oferite ca preview)

 Wines by request (Posibilitatea de a solicita un vin preferat pentru achiziție, chiar dacă acesta nu face parte din ofertă)

 Preview punctual pentru ofertele cu stoc limitat, cu opțiunea de rezervare

 invitație dublă la evenimentul anual cu degustare "Best of Unvinpezi"

 Notificări cu oferte speciale la vinuri cu adaos minim

5. Altele

Pentru orice nerespectare a acestui set de reguli, observaţie, sugestie sau problemă legată de Clubul Pasionatilor de Vin vă rugăm să ne scrieţi la adresa club@unvinpezi.ro sau pe adresa poştala a societăţii Apropo de Ecommerce SRL, cu sediul in Bucuresti, Sectorul 6, Splaiul INDEPENDENTEI, Nr. 319, OB. 209, PARTER.