BAILO VALPOLICELLA RIPASSO 2016 De Stefani
Ripasso della Valpolicella este produs intr-o frumoasa podgorie deluroasa aflata in Valpolicella, langa Verona. Vinul este obtinut din 30% Corvina, 40% Corvinone, 15% Rondinella si 15% Croatina. Are o culoare rubiniu intens, note intense de cirese coapte, coacaze, prune, mure, cu o structura echilibrata, taninuri catifelate si un buchet generos. Recomandat a se degusta la 18-20 grade Celsius, este ideal alaturi de tagliatelle cu ciuperci, vita cu sos de piper, tochitura de vita cu mamaliga, costite de miel sau branzeturi condimentate.
Ripasso della Valpolicella este produs intr-o frumoasa podgorie deluroasa aflata in Valpolicella, langa Verona. Vinul este obtinut din 30% Corvina, 40% Corvinone, 15% Rondinella si 15% Croatina. Are o culoare rubiniu intens, note intense de cirese coapte, coacaze, prune, mure, cu o structura echilibrata, taninuri catifelate si un buchet generos. Recomandat a se degusta la 18-20 grade Celsius, este ideal alaturi de tagliatelle cu ciuperci, vita cu sos de piper, tochitura de vita cu mamaliga, costite de miel sau branzeturi condimentate.