Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

✅ Vezi recomandarile expertilor pentru Paste

🐰 Vezi toate vinurile la oferta!

CA’ DI RAJO PROSECCO TREVISO BRUT Ca’ di Rajo

  • BRUT
  • ALB
  • SPUMANT
  • 750ML
  • GLERA
  • 11%
  • ITALIA

CE SPUN EXPERTII:

Sorin Stelian
Sorin Stelian
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Radu Rizea
Radu Rizea
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Radu Rizea
Radu Rizea

Un prosecco simpatic, cu arome intense pline de dulceata, care se apropie mai mult de caprifoi si fructe exotice decat de mai cumintile mere verzi ale... Deschide review

Un prosecco simpatic, cu arome intense pline de dulceata, care se apropie mai mult de caprifoi si fructe exotice decat de mai cumintile mere verzi ale altor exemplare. Gustul porneste tot asa, cu dulceata inainte, dar bulele si aciditatea reusesc sa o tina in frau suficient pentru a-l face usor de baut. Mai ales daca e foarte bine racit.

Inchide review

As zice ca aproape orice moment al zilei este potrivit pentru acest prossecco generos si impetuos, mai ales in diminetile mai racoroase de weekend, care... Deschide review

As zice ca aproape orice moment al zilei este potrivit pentru acest prossecco generos si impetuos, mai ales in diminetile mai racoroase de weekend, care ne gasesc de multe ori la o terasa ori gradina. Daca ii asiguram gheata la discretie, se va revansa si ne va racori cu bule grabite, o aciditate ridicata, arome bine rotunjite de caise si citrice, si o senzatie de eleganta relaxata. Merge bine alaturi de o gustare cu salata de icre.

Inchide review

Pana la 30-35 de ani, e OK sa consideri ca o zi e minunata daca incepe cu o bere rece. Daca dupa 35 de ani nu ai inlocuit-o cu Prosecco, crede-ma, e cazul... Deschide review

Pana la 30-35 de ani, e OK sa consideri ca o zi e minunata daca incepe cu o bere rece. Daca dupa 35 de ani nu ai inlocuit-o cu Prosecco, crede-ma, e cazul s-o faci! Nu ca n-ar fi potrivit si in alte ocazii - la masa, dupa masa, inainte de masa sau in loc de masa... Dar dimineata are cel mai bun gust, cred. Si cel de fata, un pic mai delicat si mai plin de tinerete decat vinurile medii, este tot un Prosecco plin de pofta de viata, cu arome de fructe exotice, ceva urme florale si clasica patiserie fina. Plin de lumina si de relaxare - bulele din pahar tot spun chestii de genul "dolce far niente", "dolce vita"... De ascultat si de baut!

Inchide review

Un prosecco simpatic, cu arome intense pline de dulceata, care se apropie mai mult de caprifoi si fructe exotice decat de mai cumintile mere verzi ale... Deschide review

Un prosecco simpatic, cu arome intense pline de dulceata, care se apropie mai mult de caprifoi si fructe exotice decat de mai cumintile mere verzi ale altor exemplare. Gustul porneste tot asa, cu dulceata inainte, dar bulele si aciditatea reusesc sa o tina in frau suficient pentru a-l face usor de baut. Mai ales daca e foarte bine racit.

Inchide review

As zice ca aproape orice moment al zilei este potrivit pentru acest prossecco generos si impetuos, mai ales in diminetile mai racoroase de weekend, care... Deschide review

As zice ca aproape orice moment al zilei este potrivit pentru acest prossecco generos si impetuos, mai ales in diminetile mai racoroase de weekend, care ne gasesc de multe ori la o terasa ori gradina. Daca ii asiguram gheata la discretie, se va revansa si ne va racori cu bule grabite, o aciditate ridicata, arome bine rotunjite de caise si citrice, si o senzatie de eleganta relaxata. Merge bine alaturi de o gustare cu salata de icre.

Inchide review

Pana la 30-35 de ani, e OK sa consideri ca o zi e minunata daca incepe cu o bere rece. Daca dupa 35 de ani nu ai inlocuit-o cu Prosecco, crede-ma, e cazul... Deschide review

Pana la 30-35 de ani, e OK sa consideri ca o zi e minunata daca incepe cu o bere rece. Daca dupa 35 de ani nu ai inlocuit-o cu Prosecco, crede-ma, e cazul s-o faci! Nu ca n-ar fi potrivit si in alte ocazii - la masa, dupa masa, inainte de masa sau in loc de masa... Dar dimineata are cel mai bun gust, cred. Si cel de fata, un pic mai delicat si mai plin de tinerete decat vinurile medii, este tot un Prosecco plin de pofta de viata, cu arome de fructe exotice, ceva urme florale si clasica patiserie fina. Plin de lumina si de relaxare - bulele din pahar tot spun chestii de genul "dolce far niente", "dolce vita"... De ascultat si de baut!

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Ca’ di Rajo este o crama care mixeaza cu succes istoria si traditia cu inovatia si tehnicile moderne pentru productia vinului. Axat pe soiurile de struguri autohtone, originare privinciei Treviso, Ca’ di Rajo a produs intotdeauna unele dintre cele mai apreciate si de calitate vinuri. La fel se intampla si cu vinul de astazi, Ca’ di Rajo Prosecco Doc Treviso Brut, un vin galben stralucitor cu ceva irizatii verzui, realizat din struguri Glera. Buchetul este elegant si complex, scotand la iveala note de banane, ananas, flori salbatice si paine, in vreme ce gustul se dezvaluie bine echilibrat, continuand notele fructate. Se recomanda degustarea acestui vin la 6-8 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, de la mancaruri prajite, branzeturi si legume pana la stridii, creveti si trufe.

  • easter
CA’ DI RAJO PROSECCO TREVISO BRUT easter
  • 55 49 -11%
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
55 49 -11%
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Sorin Stelian
Sorin Stelian
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Radu Rizea
Radu Rizea
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Radu Rizea
Radu Rizea

Un prosecco simpatic, cu arome intense pline de dulceata, care se apropie mai mult de caprifoi si fructe exotice decat de mai cumintile mere verzi ale... Deschide review

Un prosecco simpatic, cu arome intense pline de dulceata, care se apropie mai mult de caprifoi si fructe exotice decat de mai cumintile mere verzi ale altor exemplare. Gustul porneste tot asa, cu dulceata inainte, dar bulele si aciditatea reusesc sa o tina in frau suficient pentru a-l face usor de baut. Mai ales daca e foarte bine racit.

Inchide review

As zice ca aproape orice moment al zilei este potrivit pentru acest prossecco generos si impetuos, mai ales in diminetile mai racoroase de weekend, care... Deschide review

As zice ca aproape orice moment al zilei este potrivit pentru acest prossecco generos si impetuos, mai ales in diminetile mai racoroase de weekend, care ne gasesc de multe ori la o terasa ori gradina. Daca ii asiguram gheata la discretie, se va revansa si ne va racori cu bule grabite, o aciditate ridicata, arome bine rotunjite de caise si citrice, si o senzatie de eleganta relaxata. Merge bine alaturi de o gustare cu salata de icre.

Inchide review

Pana la 30-35 de ani, e OK sa consideri ca o zi e minunata daca incepe cu o bere rece. Daca dupa 35 de ani nu ai inlocuit-o cu Prosecco, crede-ma, e cazul... Deschide review

Pana la 30-35 de ani, e OK sa consideri ca o zi e minunata daca incepe cu o bere rece. Daca dupa 35 de ani nu ai inlocuit-o cu Prosecco, crede-ma, e cazul s-o faci! Nu ca n-ar fi potrivit si in alte ocazii - la masa, dupa masa, inainte de masa sau in loc de masa... Dar dimineata are cel mai bun gust, cred. Si cel de fata, un pic mai delicat si mai plin de tinerete decat vinurile medii, este tot un Prosecco plin de pofta de viata, cu arome de fructe exotice, ceva urme florale si clasica patiserie fina. Plin de lumina si de relaxare - bulele din pahar tot spun chestii de genul "dolce far niente", "dolce vita"... De ascultat si de baut!

Inchide review

Un prosecco simpatic, cu arome intense pline de dulceata, care se apropie mai mult de caprifoi si fructe exotice decat de mai cumintile mere verzi ale... Deschide review

Un prosecco simpatic, cu arome intense pline de dulceata, care se apropie mai mult de caprifoi si fructe exotice decat de mai cumintile mere verzi ale altor exemplare. Gustul porneste tot asa, cu dulceata inainte, dar bulele si aciditatea reusesc sa o tina in frau suficient pentru a-l face usor de baut. Mai ales daca e foarte bine racit.

Inchide review

As zice ca aproape orice moment al zilei este potrivit pentru acest prossecco generos si impetuos, mai ales in diminetile mai racoroase de weekend, care... Deschide review

As zice ca aproape orice moment al zilei este potrivit pentru acest prossecco generos si impetuos, mai ales in diminetile mai racoroase de weekend, care ne gasesc de multe ori la o terasa ori gradina. Daca ii asiguram gheata la discretie, se va revansa si ne va racori cu bule grabite, o aciditate ridicata, arome bine rotunjite de caise si citrice, si o senzatie de eleganta relaxata. Merge bine alaturi de o gustare cu salata de icre.

Inchide review

Pana la 30-35 de ani, e OK sa consideri ca o zi e minunata daca incepe cu o bere rece. Daca dupa 35 de ani nu ai inlocuit-o cu Prosecco, crede-ma, e cazul... Deschide review

Pana la 30-35 de ani, e OK sa consideri ca o zi e minunata daca incepe cu o bere rece. Daca dupa 35 de ani nu ai inlocuit-o cu Prosecco, crede-ma, e cazul s-o faci! Nu ca n-ar fi potrivit si in alte ocazii - la masa, dupa masa, inainte de masa sau in loc de masa... Dar dimineata are cel mai bun gust, cred. Si cel de fata, un pic mai delicat si mai plin de tinerete decat vinurile medii, este tot un Prosecco plin de pofta de viata, cu arome de fructe exotice, ceva urme florale si clasica patiserie fina. Plin de lumina si de relaxare - bulele din pahar tot spun chestii de genul "dolce far niente", "dolce vita"... De ascultat si de baut!

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Ca’ di Rajo este o crama care mixeaza cu succes istoria si traditia cu inovatia si tehnicile moderne pentru productia vinului. Axat pe soiurile de struguri autohtone, originare privinciei Treviso, Ca’ di Rajo a produs intotdeauna unele dintre cele mai apreciate si de calitate vinuri. La fel se intampla si cu vinul de astazi, Ca’ di Rajo Prosecco Doc Treviso Brut, un vin galben stralucitor cu ceva irizatii verzui, realizat din struguri Glera. Buchetul este elegant si complex, scotand la iveala note de banane, ananas, flori salbatice si paine, in vreme ce gustul se dezvaluie bine echilibrat, continuand notele fructate. Se recomanda degustarea acestui vin la 6-8 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, de la mancaruri prajite, branzeturi si legume pana la stridii, creveti si trufe.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...