CABERNET SAUVIGNON 2017 Crama Bauer
Fiecare soi de struguri are personalitatea, nevoile si expresia lui specifica, iar intelegerea tuturor acestora si aplicarea lor in procesul viticol seamana mai degraba cu arta. Aceasta filosofie aplicata la Crama Bauer a dus la aparitia unora dintre cele mai apreciate vinuri, asa cum este cazul si vinului de astazi, Cabernet Sauvignon 2017. Rosu, sec,elegant si distins, vinul dezvaluie arome savurase si un pontial de invechire excelent. Se recomanda degustarea vinului la 18-20 de grade Celsius, in diverse combinatii culinare, de la miel, vanat sau vita pana la legume la gratar sau cartofi copti cu usturoi si rozmarin.
Fiecare soi de struguri are personalitatea, nevoile si expresia lui specifica, iar intelegerea tuturor acestora si aplicarea lor in procesul viticol seamana mai degraba cu arta. Aceasta filosofie aplicata la Crama Bauer a dus la aparitia unora dintre cele mai apreciate vinuri, asa cum este cazul si vinului de astazi, Cabernet Sauvignon 2017. Rosu, sec,elegant si distins, vinul dezvaluie arome savurase si un pontial de invechire excelent. Se recomanda degustarea vinului la 18-20 de grade Celsius, in diverse combinatii culinare, de la miel, vanat sau vita pana la legume la gratar sau cartofi copti cu usturoi si rozmarin.