Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

✅ Vezi recomandarile expertilor pentru Paste

🐰 Vezi toate vinurile la oferta!

CHATEAU COS D'ESTOURNEL 2016 Saint Estephe

DESPRE ACEST VIN

100 puncte Robert Parker, 100 puncte James Suckling

Cel mai important domeniu viticol din Saint Saint Estèphe este Château Cos d'Estourne. Infiintat in 1810 de catre Louis-Gaspard d'Estournel, domeniul cuprinde astazi 70 ha de vita de vie, cumparate in 2000 de Michel Reybier, cel care detine, printre alte proprietati, si hotelurile de lux Le Reserve din Paris sau Geneva. Recomandarea noastra, Château Cos d'Estournel Saint Estèphe 2016, este un vin profund, elegant si aromat, un cupaj interesant de Cabernet Sauvignon (76%), Merlot (23%) si Cabernet Franc (1%). Rosu intens, vinul dezvaluie mai intai un buchet proaspat, cu note olfactive diverse, de fructe negre, flori de liliac, piatra, tamaie si ceai de trandafir. Pe palat, regasim arome inca si mai intense, de la mure, cirese negre, afine salbatice si crème de cassis pana la tonuri de cafea, flori, tamaie si lemn. Finalul este lung si persistent. Degustati acest vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de friptura de miel, vita sau rata afumata.

CHATEAU COS D'ESTOURNEL 2016
Acest vin nu mai este disponibil momentan!
DESPRE ACEST VIN

100 puncte Robert Parker, 100 puncte James Suckling

Cel mai important domeniu viticol din Saint Saint Estèphe este Château Cos d'Estourne. Infiintat in 1810 de catre Louis-Gaspard d'Estournel, domeniul cuprinde astazi 70 ha de vita de vie, cumparate in 2000 de Michel Reybier, cel care detine, printre alte proprietati, si hotelurile de lux Le Reserve din Paris sau Geneva. Recomandarea noastra, Château Cos d'Estournel Saint Estèphe 2016, este un vin profund, elegant si aromat, un cupaj interesant de Cabernet Sauvignon (76%), Merlot (23%) si Cabernet Franc (1%). Rosu intens, vinul dezvaluie mai intai un buchet proaspat, cu note olfactive diverse, de fructe negre, flori de liliac, piatra, tamaie si ceai de trandafir. Pe palat, regasim arome inca si mai intense, de la mure, cirese negre, afine salbatice si crème de cassis pana la tonuri de cafea, flori, tamaie si lemn. Finalul este lung si persistent. Degustati acest vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de friptura de miel, vita sau rata afumata.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...