Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

✅ Vezi recomandarile expertilor pentru Paste

🐰 Vezi toate vinurile la oferta!

CLOS DE LOLOL RED 2013 Hacienda Araucano

DESPRE ACEST VIN

92 puncte James Suckling, 91 puncte Wine Enthusiast

Acest vin reprezinta esenta climatului racoros din Lolol influentat semnificativ de Oceanul Pacific. Este produs din struguri proveniti din cele mai bune loturi de vita de vie ale cramei, din patru soiuri de struguri care exceleaza in conditii de maturare usoara si lenta: Carmenere, Cabernet Sauvignon, Syrah si Cabernet Franc. Strugurii sunt selectati manual, sortati in doua randuri si apoi presati rece pentru a extrage usor aromele fructate si taninurile fine. Procesul de vinificare se face separat pt fiecare soi de struguri si incepe cu o macerare la rece 8 – 10°C, continua cu fermentarea alcoolica si macerarea finala in contact cu pielita strugurilor. Dupa fermentarea malolactica si o scurta perioada de stat pe drojdie, cele patru vinuri sunt amestecate formand cupajul final care este pus la invechit in baricuri de stejar frantuzesc timp de 18 luni. Carmenere se matureaza separat in budane de stejar de 600 de litri. Culoare este rosie, profunda si stralucitoare. Buchetul este proaspat si elegant, cu note de gem de fructe negre si tutun. Este un vin care se dezvaluie in etape, aducand la lumina complexitatea acestui cupaj, cu note de piele, piper alb si lemn dulce. Efectul general este rotunjit de puterea aromatica, prezentand eleganta vaii Lolol. Se recomanda a se degusta alaturi de carne rosie la gratar, tocane, vanat, carne de vita, la o temperatura de 17 - 18°C.

CLOS DE LOLOL RED 2013
Acest vin nu mai este disponibil momentan!
DESPRE ACEST VIN

92 puncte James Suckling, 91 puncte Wine Enthusiast

Acest vin reprezinta esenta climatului racoros din Lolol influentat semnificativ de Oceanul Pacific. Este produs din struguri proveniti din cele mai bune loturi de vita de vie ale cramei, din patru soiuri de struguri care exceleaza in conditii de maturare usoara si lenta: Carmenere, Cabernet Sauvignon, Syrah si Cabernet Franc. Strugurii sunt selectati manual, sortati in doua randuri si apoi presati rece pentru a extrage usor aromele fructate si taninurile fine. Procesul de vinificare se face separat pt fiecare soi de struguri si incepe cu o macerare la rece 8 – 10°C, continua cu fermentarea alcoolica si macerarea finala in contact cu pielita strugurilor. Dupa fermentarea malolactica si o scurta perioada de stat pe drojdie, cele patru vinuri sunt amestecate formand cupajul final care este pus la invechit in baricuri de stejar frantuzesc timp de 18 luni. Carmenere se matureaza separat in budane de stejar de 600 de litri. Culoare este rosie, profunda si stralucitoare. Buchetul este proaspat si elegant, cu note de gem de fructe negre si tutun. Este un vin care se dezvaluie in etape, aducand la lumina complexitatea acestui cupaj, cu note de piele, piper alb si lemn dulce. Efectul general este rotunjit de puterea aromatica, prezentand eleganta vaii Lolol. Se recomanda a se degusta alaturi de carne rosie la gratar, tocane, vanat, carne de vita, la o temperatura de 17 - 18°C.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...