COSTADUNE ZIBIBBO SECCO 2018 Mandrarossa
Vinurile Mandrarossa arata o alta fata, mai putin conformista a Siciliei ca zona viticola, iar cu aceasta noua viziune brandul a castigat mult in popularitate si apreciere in acesti mai bine de 20 de ani de la infiintare. Asta o confirma vinurile sale, asa cum este si recomandarea noastra, Zibibbo Secco, Mandrarossa. Realizat 100% din struguri Zibibbo, vinul de culoare galben pai cu tente aurii cucereste prin notele olfactive si gustative de citrice, piersici albe, dar si flori de portocal. Un vin revigorant si proaspat, degustati-l la 10-12 grade Celsius, in diverse combinatii culinare delicioase, cum ar fi peste, preparate din carne alba sau peste afumat, crustace sau creveti.
Vinurile Mandrarossa arata o alta fata, mai putin conformista a Siciliei ca zona viticola, iar cu aceasta noua viziune brandul a castigat mult in popularitate si apreciere in acesti mai bine de 20 de ani de la infiintare. Asta o confirma vinurile sale, asa cum este si recomandarea noastra, Zibibbo Secco, Mandrarossa. Realizat 100% din struguri Zibibbo, vinul de culoare galben pai cu tente aurii cucereste prin notele olfactive si gustative de citrice, piersici albe, dar si flori de portocal. Un vin revigorant si proaspat, degustati-l la 10-12 grade Celsius, in diverse combinatii culinare delicioase, cum ar fi peste, preparate din carne alba sau peste afumat, crustace sau creveti.