IACOB ROSU 2016 Davino
Iacob Rosu 2016 este un cupaj din Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra, cu note intense de fructe confiate, fructe de padure negre, lemn de stejar si accente de cafea, cu gust de coacaze negre, cirese negre, tonuri lemnoase si un strop de condimente. Este recomandat a se degusta la o temperatura de 18-19 grade Celsius alaturi de preparate pe baza de carne rosie, paste, pizza si branzeturi semimature. Temperatura optima de servire este de 18-19 grade Celsius.
Iacob Rosu 2016 este un cupaj din Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra, cu note intense de fructe confiate, fructe de padure negre, lemn de stejar si accente de cafea, cu gust de coacaze negre, cirese negre, tonuri lemnoase si un strop de condimente. Este recomandat a se degusta la o temperatura de 18-19 grade Celsius alaturi de preparate pe baza de carne rosie, paste, pizza si branzeturi semimature. Temperatura optima de servire este de 18-19 grade Celsius.