Skip to main content
cart icon
Nu sunt produse în coș!

AMARONE DELLA VALPOLICELLA ANTONIO CASTAGNEDI 2016 Tenuta Sant'Antonio

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • 15%
  • ITALIA
AMARONE DELLA VALPOLICELLA ANTONIO CASTAGNEDI 2016
DESPRE ACEST VIN

95 puncte Doctor Wine, 93 puncte Falstaff

Tenuta Sant' Antonio este detinuta de Armando, Paolo, Tiziano si Massimo Castagnedi, patru frati pasionati de domeniul viticol, care au cucerit lumea vinului italian inca de la primele vinuri scoase pe piata in 1995. De acolo vine si recomandarea de astazi, Amarone Della Valpolicella "Antonio Castagnedi" 2016, un cupaj interesant de Corvina si Corvinone (70%), Rondinella (20%), Croatina (5%) si Oseleta (5%). Rosu intens cu tente purpurii, vinul dezvaluie mai intai note olfactive de fructe rosii bine coapte, piper negru, lemn dulce si ciocolata. Pe palat, se remarca taninuri elegante, catifelate, care pastreaza aceleasi arome intense si matasoase. Degustati vinul la 16-17 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, de la preparate din iepure si vanat sau carne rosie la gratar pana la trufe sau branzeturi maturate.

.
Ce spun pasionații despre acest vin
  • Deep dark garnet. Rich berry nose of forest fruits, rich raspberry, a hint of strawberry sweet and young rose petals. Balanced and polished on the palate, shows hearty fruit, pleasant flow, with juicy tension and a long finish.

    Falstaff
    Falstaff, - Data degustării:
PREȚ SPECIAL MEMBRU 155 LEI 165
delivery icon Livrare gratuită membrilor info icon
Despre acest vin

95 puncte Doctor Wine, 93 puncte Falstaff

Tenuta Sant' Antonio este detinuta de Armando, Paolo, Tiziano si Massimo Castagnedi, patru frati pasionati de domeniul viticol, care au cucerit lumea vinului italian inca de la primele vinuri scoase pe piata in 1995. De acolo vine si recomandarea de astazi, Amarone Della Valpolicella "Antonio Castagnedi" 2016, un cupaj interesant de Corvina si Corvinone (70%), Rondinella (20%), Croatina (5%) si Oseleta (5%). Rosu intens cu tente purpurii, vinul dezvaluie mai intai note olfactive de fructe rosii bine coapte, piper negru, lemn dulce si ciocolata. Pe palat, se remarca taninuri elegante, catifelate, care pastreaza aceleasi arome intense si matasoase. Degustati vinul la 16-17 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, de la preparate din iepure si vanat sau carne rosie la gratar pana la trufe sau branzeturi maturate.

S-ar putea
să-ți placă
și

Ofertele zilei pe
Unvinpezi.ro Și Vinometru.ro