BAILO AMARONE DELLA VALPOLICELLA 2016 De Stefani
Realizat din 30% Corvina, 40% Corvinone, 15% Rondinella si 15% Croatina, Amarone Bailo are o culoare rubiniu intens si prezinta arome profunde de visine coapte, prune si mure. Structura sa este echilibrata, cu taninuri catifelate si un buchet foarte bogat. Este recomandat a se degusta la o temperatura de 16-18 grade Celsius alaturi de tagliatelle cu ciuperci, spaghete bolognese, friptura T-bone, gratar de porc, miel la cuptor sau branzeturi condimentate.
Realizat din 30% Corvina, 40% Corvinone, 15% Rondinella si 15% Croatina, Amarone Bailo are o culoare rubiniu intens si prezinta arome profunde de visine coapte, prune si mure. Structura sa este echilibrata, cu taninuri catifelate si un buchet foarte bogat. Este recomandat a se degusta la o temperatura de 16-18 grade Celsius alaturi de tagliatelle cu ciuperci, spaghete bolognese, friptura T-bone, gratar de porc, miel la cuptor sau branzeturi condimentate.