JAR SR 2016 Dagon Winery
Vinurile Dagon Clan sunt un etalon pentru potentialul regiunii Dealu Mare. JAR SR poarta aceasta semnatura importanta, fiind realizat din struguri Cabernet Sauvignon (50% - zona Ceptura de Jos), Feteasca Neagra (25% - zona Valea Nucetului) si Merlot (25% - zona Breaza). Rosu rubiniu, puternic aromat si cu o structura intensa, buchetul si gustul vinului aduc in prim plan arome de fructe rosii, dar si ceva tente picante. Se recomanda degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de branzeturi moi si preparate din carne rosie si vanat.
Vinurile Dagon Clan sunt un etalon pentru potentialul regiunii Dealu Mare. JAR SR poarta aceasta semnatura importanta, fiind realizat din struguri Cabernet Sauvignon (50% - zona Ceptura de Jos), Feteasca Neagra (25% - zona Valea Nucetului) si Merlot (25% - zona Breaza). Rosu rubiniu, puternic aromat si cu o structura intensa, buchetul si gustul vinului aduc in prim plan arome de fructe rosii, dar si ceva tente picante. Se recomanda degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de branzeturi moi si preparate din carne rosie si vanat.