Skip to main content
cart icon
Nu sunt produse în coș!

LA MEJORADA VILLALAR TEMPRANILLO 2017 La Mejorada

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • 14.5%
  • SPANIA
LA MEJORADA VILLALAR TEMPRANILLO 2017
DESPRE ACEST VIN

91 puncte James Suckling
Medalie de Argint - Concours International de Lyon 2019

Vinul Villalar exprima caracteristicile terroir-ului cramei La Mejorada, evoluand treptat si dezvaluind virtutile climei si ale soiurilor de struguri din care a fost realizat, Tempranillo si Cabernet Sauvignon. La Mejorada Villalar Tempranillo 2017 este un vin rosu stralucitor, cu arome olfactive proaspete si complexe si un caracter fructat dat de notele de cirese rosii, completate de tentele de ciocolata si cele minerale. Pe palat, vinul se dezvaluie catifelat si echilibrat, iar finalul este fructat si complex. Va recomandam sa degustati acest vin la 16-17 grade Celsius, alaturi de legume la gratar, carne pe gratar si fripturi.

.
Ce spun pasionații despre acest vin
  • E placut sa te intalnesti cu vinuri care emana energie, chiar daca modul lor de exprimare este unul necomplicat, usor rustic! Villalar La Mejorada livreaza fructul acela pe care il astepti de la o combinatie Tempranillo & Cabernet Sauvignon, copt, dulce, prezent, indiferent ca s-ar numi coacaze negre, prune uscate sau mure, combinat cu niste condimente uscate si un praf de cacao. Da, si poate si un pic de frunze uscate si niste cutie de lemn, pentru diversitate! Gustul este sustinut si bine echilibrat, cu o aciditate percutanta si taninuri catifelate. Postgustul are greutate si ramane pe aceeasi frecventa fructata destul de mult timp, incat notele tonice-condimentate sa fie trecute in planul secund.

    Valentin Ceafalau
    Valentin Ceafalau, Pasionat de vinuri - Data degustării:
  • Suntem intampinati, mai intai vizual, de o culoare densa ii inchisa, iar mai apoi, olfactiv, de fructe rosii (cu niste mure soliste). Vine apoi o adiere de carne maturata, urmata de arome minerale si un strop fin de condiment. Gustul e plin, cumva sobru si auster, cu tanini deloc agresivi, aciditate optima si o usoara astringenta ce-l recomanda inclusiv pentru carnurile rosii mai grasute. Una peste alta, un vin „barbatesc”, care cam vrea mancare, dar pe care-l puteti insoti optim cu o patratica-doua de ciocolata neagra.

    Marius Cristian
    Marius Cristian, Pasionat de vinuri - Data degustării:
  • Astazi vorbim de un rosu sec spaniol provenit din zona Castilia si Leon. Parfumurile sale sunt animate de note de fructe de padure si discrete tuse condimentate, in timp ce gura are o structura fina imprumutand din punct de vedere aromatic, ceva din gustul murelor, al coacazelor si al cafelei prajite. Taninurile se aseaza ingrijit intr-o formatie uniforma, iar continutul de alcool, corect mascat, face vinul usor de baut.

    Alin Ionita
    Alin Ionita, Pasionat de vinuri - Data degustării:
PREȚ SPECIAL MEMBRU 42 LEI 47
delivery icon Livrare gratuită membrilor info icon
Despre acest vin

91 puncte James Suckling
Medalie de Argint - Concours International de Lyon 2019

Vinul Villalar exprima caracteristicile terroir-ului cramei La Mejorada, evoluand treptat si dezvaluind virtutile climei si ale soiurilor de struguri din care a fost realizat, Tempranillo si Cabernet Sauvignon. La Mejorada Villalar Tempranillo 2017 este un vin rosu stralucitor, cu arome olfactive proaspete si complexe si un caracter fructat dat de notele de cirese rosii, completate de tentele de ciocolata si cele minerale. Pe palat, vinul se dezvaluie catifelat si echilibrat, iar finalul este fructat si complex. Va recomandam sa degustati acest vin la 16-17 grade Celsius, alaturi de legume la gratar, carne pe gratar si fripturi.

S-ar putea
să-ți placă
și

Ofertele zilei pe
Unvinpezi.ro Și Vinometru.ro