Skip to main content
cart icon
Nu sunt produse în coș!

MARNE 180 AMARONE DELLA VALPOLICELLA 2017 Tedeschi

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • 16.5%
  • ITALIA
MARNE 180 AMARONE DELLA VALPOLICELLA 2017
DESPRE ACEST VIN

Tedeschi este un producator cu o istorie de aproximativ patru secole. Blend-ul Valpolicella este bazat pe trei soiuri indigene de struguri rosii din Nord-Estul Italiei: Molinara, responsabil pentru plusul de taninuri si aciditatea proaspata, Rondinella, care confera culoare si corpolenta vinului, dar si note vegetale, accentuand astfel condimentarea delicata a strugurilor Corvina. Invechit trei ani in butoaie de stejar slavon, Tedeschi Marne 180 Amarone della Valpolicella 2017 are o culoare rosu rubiniu intens, este limpede si transparent. Buchetul dezvaluie note de vanilie, coacaze, afine, cirese. Palatul este matasos, prezentand un echilibru bun intre aromele de stafide si cele usor amarui. Postgustul este prelung si persistent. Recomandam a fi servit la 16-18° C, alaturi de preparate precum patissada de caval (preparat specific veronez), terrina de somon, cotlete de caprioara, risotto cu sfecla rosie sau dovlecei umpluti cu carne de miel. 

.
PREȚ SPECIAL MEMBRU 210 LEI 249
delivery icon Livrare gratuită membrilor info icon
Despre acest vin

Tedeschi este un producator cu o istorie de aproximativ patru secole. Blend-ul Valpolicella este bazat pe trei soiuri indigene de struguri rosii din Nord-Estul Italiei: Molinara, responsabil pentru plusul de taninuri si aciditatea proaspata, Rondinella, care confera culoare si corpolenta vinului, dar si note vegetale, accentuand astfel condimentarea delicata a strugurilor Corvina. Invechit trei ani in butoaie de stejar slavon, Tedeschi Marne 180 Amarone della Valpolicella 2017 are o culoare rosu rubiniu intens, este limpede si transparent. Buchetul dezvaluie note de vanilie, coacaze, afine, cirese. Palatul este matasos, prezentand un echilibru bun intre aromele de stafide si cele usor amarui. Postgustul este prelung si persistent. Recomandam a fi servit la 16-18° C, alaturi de preparate precum patissada de caval (preparat specific veronez), terrina de somon, cotlete de caprioara, risotto cu sfecla rosie sau dovlecei umpluti cu carne de miel. 

S-ar putea
să-ți placă
și

Ofertele zilei pe
Unvinpezi.ro Și Vinometru.ro