Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

✅ Vezi recomandarile expertilor pentru Paste

🐰 Vezi toate vinurile la oferta!

STEFEN 1624 - 2013 De Stefani

DESPRE ACEST VIN

95 puncte James Suckling

Vin obtinut din struguri Marzemino, cultivati in podgoria „Stèfen 1624” Colvendrame care se situeaza pe colinele dintre Conegliano si Valdobbiadene. Are o culoare rosu rubiniu intens cu nuante granat, arome intense de fructe de padure coapte, cu note de visine si mure coapte. Strugurii sunt vinificati urmand traditia straveche a uscarii strugurilor si a rafinarii vinului in butoaie mici de stejar timp de 36 de luni, o tehnologie specifica pentru soiul Marzemino cultivat in Refrontolo. Vinul obtinut este corpolent, complex, echilibrat, cu tanini bine integrati si arome complexe care trec de la fructe de padure pana la arome tertiare intense. Structura si complexitatea sa ii permit sa se imbunatateasca in timpul maturarii in sticle pana la 50 de ani, ajungand la varful sau calitativ dupa 20 – 25 ani de maturare. Este ideal a fi servit cu vanat, carne la gratar, branzeturi maturate, condimenate condimentate sau singur, ca vin de meditatie.

STEFEN 1624 - 2013
Acest vin nu mai este disponibil momentan!
DESPRE ACEST VIN

95 puncte James Suckling

Vin obtinut din struguri Marzemino, cultivati in podgoria „Stèfen 1624” Colvendrame care se situeaza pe colinele dintre Conegliano si Valdobbiadene. Are o culoare rosu rubiniu intens cu nuante granat, arome intense de fructe de padure coapte, cu note de visine si mure coapte. Strugurii sunt vinificati urmand traditia straveche a uscarii strugurilor si a rafinarii vinului in butoaie mici de stejar timp de 36 de luni, o tehnologie specifica pentru soiul Marzemino cultivat in Refrontolo. Vinul obtinut este corpolent, complex, echilibrat, cu tanini bine integrati si arome complexe care trec de la fructe de padure pana la arome tertiare intense. Structura si complexitatea sa ii permit sa se imbunatateasca in timpul maturarii in sticle pana la 50 de ani, ajungand la varful sau calitativ dupa 20 – 25 ani de maturare. Este ideal a fi servit cu vanat, carne la gratar, branzeturi maturate, condimenate condimentate sau singur, ca vin de meditatie.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...