Skip to main content
cart icon
Nu sunt produse în coș!

STEFEN 1624 - 2013 De Stefani

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • 16.5%
  • ITALIA
STEFEN 1624 - 2013
DESPRE ACEST VIN

95 puncte James Suckling

Vin obtinut din struguri Marzemino, cultivati in podgoria „Stèfen 1624” Colvendrame care se situeaza pe colinele dintre Conegliano si Valdobbiadene. Are o culoare rosu rubiniu intens cu nuante granat, arome intense de fructe de padure coapte, cu note de visine si mure coapte. Strugurii sunt vinificati urmand traditia straveche a uscarii strugurilor si a rafinarii vinului in butoaie mici de stejar timp de 36 de luni, o tehnologie specifica pentru soiul Marzemino cultivat in Refrontolo. Vinul obtinut este corpolent, complex, echilibrat, cu tanini bine integrati si arome complexe care trec de la fructe de padure pana la arome tertiare intense. Structura si complexitatea sa ii permit sa se imbunatateasca in timpul maturarii in sticle pana la 50 de ani, ajungand la varful sau calitativ dupa 20 – 25 ani de maturare. Este ideal a fi servit cu vanat, carne la gratar, branzeturi maturate, condimenate condimentate sau singur, ca vin de meditatie.

.
PREȚ SPECIAL MEMBRU 299 LEI 319
delivery icon Livrare gratuită membrilor info icon
Despre acest vin

95 puncte James Suckling

Vin obtinut din struguri Marzemino, cultivati in podgoria „Stèfen 1624” Colvendrame care se situeaza pe colinele dintre Conegliano si Valdobbiadene. Are o culoare rosu rubiniu intens cu nuante granat, arome intense de fructe de padure coapte, cu note de visine si mure coapte. Strugurii sunt vinificati urmand traditia straveche a uscarii strugurilor si a rafinarii vinului in butoaie mici de stejar timp de 36 de luni, o tehnologie specifica pentru soiul Marzemino cultivat in Refrontolo. Vinul obtinut este corpolent, complex, echilibrat, cu tanini bine integrati si arome complexe care trec de la fructe de padure pana la arome tertiare intense. Structura si complexitatea sa ii permit sa se imbunatateasca in timpul maturarii in sticle pana la 50 de ani, ajungand la varful sau calitativ dupa 20 – 25 ani de maturare. Este ideal a fi servit cu vanat, carne la gratar, branzeturi maturate, condimenate condimentate sau singur, ca vin de meditatie.

S-ar putea
să-ți placă
și

Ofertele zilei pe
Unvinpezi.ro Și Vinometru.ro