Skip to main content
cart icon
Nu sunt produse în coș!

VALDOBBIADENE PROSECCO MILLESIMATO EXTRA DRY 2018 Ca’ di Rajo

  • EXTRA SEC
  • ALB
  • SPUMANT
  • 750ML
  • 11%
  • ITALIA
VALDOBBIADENE PROSECCO MILLESIMATO EXTRA DRY 2018
DESPRE ACEST VIN

 95 puncte Decanter

Crama Ca’ di Rajo este localizata in Conegliano Valdobbiadene, o zona celebra pentru productia unor Prosecco de o calitate superioara. Ca’ di Rajo pune mare pret pe traditiile si istoria locului, venind totodata si cu tehnologie moderna pentru producerea vinului. Poate tocmai aceasta imbinare perfecta dintre vechi si nou este secretul cramei. Recomandarea de astazi, Valdobbiadene Prosecco Superiore Millesimato Extra Dry DOCG 2018 - Ca' di Rajo, este un vin realizat 100% din struguri Glera. Intens si complex in arome, buchetul vinului dezvaluie note de flori acacia, mere, lamai si grapefruit. Gustul pastreaza notele fructate, cucerind totodata si prin armonia si prospetimea lui. Se recomanda degustarea acestui vin la 6-8 grade Celsius, ca aperitiv sau alaturi de paste, cartofi prajiti si branzeturi, stridii, creveti sau trufe.

.
Ce spun pasionații despre acest vin
  • Joia, zi speciala asa cum am mai precizat. E la un vârf de ac si la un pahar distanta de weekend. Putem purcede. Din Valdobbiadene, cu o aciditate de 3,1 si 14 grame de zahar ne bucuram papilele cu una dintre glerele trecute prin metoda charmat, vreme de 90 de zile, până cand a luat calea sticlei ascunzand bule mici si perfecte, astfel incat sa prinda un aur la IWCB 2015. Sarmant, relaxat, paharul te imbie cu citrice, mere de vara coapte, pere si o mineralitate excelenta. Merita atentia, dar la un maxim de 6 grade. Bun de piscina.

    Cosmin Tudoran
    Cosmin Tudoran, Pasionat de vinuri - Data degustării:
  • Un Prosecco (mai) serios care desi pastreaza caracteristicile care au facut celebru stilul (prospetime, fructuozitate, usor de inteles si de baut) vine in plus cu o complexitate in declinatii citric-minerale care incadreaza in mod fericit un tablou estival clasic. Un spumant de calitate care se asociaza perfect cu aceasta perioada a anului!

    Dan Micuda
    Dan Micuda, Pasionat de vinuri - Data degustării:
  • Un Prosecco intens, asa cum sta bine unui Millesimato, racoritor, cu perlaj puternic, dominat de la un capat la altul de arome citrice - amarui, de mere verzi, parguite si, timid, de cele de drojdii. Are un grad ridicat de complexitate, de cremozitate dar, si mai important, de “am terminat paharul, as mai vrea inca unul, multumesc.

    Nicusor Cazan
    Nicusor Cazan, Pasionat de vinuri - Data degustării:
PREȚ SPECIAL MEMBRU 45 LEI 55
delivery icon Livrare gratuită membrilor info icon
Despre acest vin

 95 puncte Decanter

Crama Ca’ di Rajo este localizata in Conegliano Valdobbiadene, o zona celebra pentru productia unor Prosecco de o calitate superioara. Ca’ di Rajo pune mare pret pe traditiile si istoria locului, venind totodata si cu tehnologie moderna pentru producerea vinului. Poate tocmai aceasta imbinare perfecta dintre vechi si nou este secretul cramei. Recomandarea de astazi, Valdobbiadene Prosecco Superiore Millesimato Extra Dry DOCG 2018 - Ca' di Rajo, este un vin realizat 100% din struguri Glera. Intens si complex in arome, buchetul vinului dezvaluie note de flori acacia, mere, lamai si grapefruit. Gustul pastreaza notele fructate, cucerind totodata si prin armonia si prospetimea lui. Se recomanda degustarea acestui vin la 6-8 grade Celsius, ca aperitiv sau alaturi de paste, cartofi prajiti si branzeturi, stridii, creveti sau trufe.

S-ar putea
să-ți placă
și

Ofertele zilei pe
Unvinpezi.ro Și Vinometru.ro