Skip to main content
cart icon
Nu sunt produse în coș!

E weekend prelungit și până marți dimineața ai transport gratuit ORIUNDE și ORICÂT. Comandă vinuri bune!

PRINCE MIRCEA CABERNET SAUVIGNON 2018 Vinarte

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • 14%
  • ROMANIA
PRINCE MIRCEA CABERNET SAUVIGNON 2018
DESPRE ACEST VIN

La Vinarte, vinul a inceput cu pasiune si, inca din 1998, vinurile produse aici au fost printre cele mai apreciate in tara, dar si in afara. Recomandarea noastra de astazi, Prince Mircea 2018 Cabernet Sauvignon, este un vin rosu sec, statornic si elegant, realizat 100% din struguri Cabernet Sauvignon. Cu arome intense si bine definite, vinul cucereste inca de la primele note de fructe rosii mature, in special cele de prune uscate, iar tentele secundare usor condimentate si de piper vin sa completeze perfect acest profil special. Se recomanda savurarea vinului la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din carne rosie, vanat mare, branzeturi maturate sau preparate traditionale romanesti pe baza de carne.

.
Ce spun pasionații despre acest vin
  • De multi ani Prince Mircea era echivalanetul merlotului, la fel ca si fratele sau mai mare de la acea vreme, Matei. Cum lucrurile nu raman niciodata la fel, cei doi acum nu mai sunt frati, iar Mircea nu mai este doar merlot. Prince Mircea Cabernet Sauvignon este un vin tanar, puternic, intunecat in pahar. Aromele sunt si ele dintre cele tinere, de fruct copt si dulce si de condimente si vanilie provenite dupa 12 luni petrecute in baric. Insa toata aceasta tinerete este bine tinuta in frau de o aciditate potrivita care contribuie decisiv la placerea de a-l bea.

    Nicusor Cazan
    Nicusor Cazan, Pasionat de vinuri - Data degustării:
  • Acest Cabernet Sauvignon oltenesc, din regiunea Starmina, m-a impresionat "pe mai multe directii", daca pot zice asa. Chiar daca e inca foarte tanar (taninurile sunt destul de aspre, bata-le-ar vina!), vinul are o intensitate aromatica formidabila, o tipicitate exemplara, o aciditate remarcabila si o textura de zile mari. Gustul aduce un mix savuros de coacaze negre si mure, la care se adauga senzatii de ciocolata amara, scortisoara si piper. Mai are nevoie de ceva timp ca sa se rotunjeasca si sa ajunga in echilibru, dar ii prevad un viitor stralucit. Peste vreo 2-3 ani o sa va bateti pe vinul asta, va asigur. E doar un pronostic, dar, daca o sa se adevereasca, va fi in "Top 3 Cabernet Sauvignon" din Romania. Sa dea Domnul sa am gura pocita!

    Razvan Avram
    Razvan Avram, Pasionat de vinuri - Data degustării:
  • Sobrietati si catifele. Noua aparitie din gama “Mi” a printului vine cu aceasta rezerva ce-mi sopteste un soi de “imi rezerv dreptul de a spune si eu ceva legat de subiectul Cabernet”. Ceea ce face. Si face bine. Nas sobru, galant, serios. Ton domol ca un profesor, coacaze, pudra de cacao si ciocolata neagra. Piper. Mult. O rotire repetitiva a paharului elibereaza niste alcooli superiori frumosi ce provoaca un dans armonios al notelor ample ce “bat” pe ritmul tonusului instaurat de tanini tineri si aciditate. Inca supli, poate prea adolescentini, taninurile ataca aidoma unor pioni curajosi. Catifelat si amplu, completeaza cu tente fine de lemn si visine, condimente si dezvolta un final lung. Vinul de azi poate fi ascuns o vreme, merge a te lauda cu el la evenimente mult ulterioare. Vei avea cu ce.

    Cosmin Tudoran
    Cosmin Tudoran, Pasionat de vinuri - Data degustării:
PREȚ SPECIAL MEMBRU 55 LEI 57
delivery icon Livrare gratuită membrilor info icon
Despre acest vin

La Vinarte, vinul a inceput cu pasiune si, inca din 1998, vinurile produse aici au fost printre cele mai apreciate in tara, dar si in afara. Recomandarea noastra de astazi, Prince Mircea 2018 Cabernet Sauvignon, este un vin rosu sec, statornic si elegant, realizat 100% din struguri Cabernet Sauvignon. Cu arome intense si bine definite, vinul cucereste inca de la primele note de fructe rosii mature, in special cele de prune uscate, iar tentele secundare usor condimentate si de piper vin sa completeze perfect acest profil special. Se recomanda savurarea vinului la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din carne rosie, vanat mare, branzeturi maturate sau preparate traditionale romanesti pe baza de carne.

S-ar putea
să-ți placă
și

Ofertele zilei pe
Unvinpezi.ro Și Vinometru.ro