S.V.S. 2015 Crama Bauer
Obiectivul Cramei Bauer este de a redescoperi si a arata potentialul soiurilor romanesti, dar si al terroir-ului nostru unic. Fiecare soi are o personalitate aparte, o expresie specifica si nevoi care trebuie respectate, iar toate acestea se oglindesc in vinurile Bauer. Recomandarea zilei, S.V.S 2015, este un vin alb, sec, versiunea “de butoi” a Sauvignonasse. Aceasta varianta, S.V.S 2015, este mai bogata si mai cremoasa, cu o tenta mai putin minerala. Aici predomina tonurile condimentate si cele de pamant. Savurati-l la o temperatura de 8-10 grade Celsius, cel mai bine alaturi de de fructe de mare, dar si de preparate din carne de pasare sau vanat.
Obiectivul Cramei Bauer este de a redescoperi si a arata potentialul soiurilor romanesti, dar si al terroir-ului nostru unic. Fiecare soi are o personalitate aparte, o expresie specifica si nevoi care trebuie respectate, iar toate acestea se oglindesc in vinurile Bauer. Recomandarea zilei, S.V.S 2015, este un vin alb, sec, versiunea “de butoi” a Sauvignonasse. Aceasta varianta, S.V.S 2015, este mai bogata si mai cremoasa, cu o tenta mai putin minerala. Aici predomina tonurile condimentate si cele de pamant. Savurati-l la o temperatura de 8-10 grade Celsius, cel mai bine alaturi de de fructe de mare, dar si de preparate din carne de pasare sau vanat.