CAII DE LA LETEA EDITIE SPECIALA CABERNET SAUVIGNON FETEASCA NEAGRA 2018 Via Viticola
Via Viticola lanseaza Caii de la Letea - Editie Speciala, o colectie limitata la 999 de sticle disponibila exclusiv online. Banii din vanzarile acestei colectii vor fi donati integral pentru a-i ajuta pe cei mai afectati de lupta cu Coronavirus.
Via Viticola Sarica Niculitel se intinde pe aproximativ 1.100 hectare, cu trei centre viticole diferite, Niculitel, Macin si Tulcea. Recomandarea noastra de astazi este un cupaj ce contine doua soiuri care se completeaza perfect - corpul puternic, taninos al Cabernet-ului Sauvignon este catifelant de Feteasca Neagra. Vinul are o aroma intens fructata, de prune uscate, cirese amare si fructe negre de padure, cu note de ciocolata, tabac si condimente. Gustul este plin, rotund cu tanini catifelati si bine integrati, echilibrat si urmat de un post gust remarcabil de lung. Este recomandat a se degusta la o temperatura de 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate de carne rosie la cuptor, branzeturi maturate sau deserturi pe baza de ciocolata neagra.
Via Viticola lanseaza Caii de la Letea - Editie Speciala, o colectie limitata la 999 de sticle disponibila exclusiv online. Banii din vanzarile acestei colectii vor fi donati integral pentru a-i ajuta pe cei mai afectati de lupta cu Coronavirus.
Via Viticola Sarica Niculitel se intinde pe aproximativ 1.100 hectare, cu trei centre viticole diferite, Niculitel, Macin si Tulcea. Recomandarea noastra de astazi este un cupaj ce contine doua soiuri care se completeaza perfect - corpul puternic, taninos al Cabernet-ului Sauvignon este catifelant de Feteasca Neagra. Vinul are o aroma intens fructata, de prune uscate, cirese amare si fructe negre de padure, cu note de ciocolata, tabac si condimente. Gustul este plin, rotund cu tanini catifelati si bine integrati, echilibrat si urmat de un post gust remarcabil de lung. Este recomandat a se degusta la o temperatura de 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate de carne rosie la cuptor, branzeturi maturate sau deserturi pe baza de ciocolata neagra.