MONTEPULCIANO D’ABRUZZO 2019 Cantine Pirovano
91 puncte Luca Maroni
In 1850, Amadio Pirovano a decis sa isi urmeze pasiunea pentru vinuri si sa deschida o mica taverna. Afacerea i-a fost preluata si continuata apoi de cei doi fii, Antonio si Costantino. In 1910, acestia au fondat crama “Antonio Pirovano e F.lli”, care mai tarziu si-a schimbat numele in Cantine Pirovano. Traditia acestei afaceri de familie se intinde pe parcursul a 4 generatii, iar printre valorile care au sustinut mereu acest brand au fost munca, pasiunea si determinarea tuturor celor implicati. Recomandarea noastra - Montepulciano d’Abruzzo, are o culoare rosu violaceu foarte intens, arome elegante, de cirese, muschi de padure si condimente Gustul este foarte corpolent, sec si catifelat, foarte persistent. Este ideal alaturi de branzeturi maturate, salamuri, carne la gratar, frigarui de miel sau piept de rata.
91 puncte Luca Maroni
In 1850, Amadio Pirovano a decis sa isi urmeze pasiunea pentru vinuri si sa deschida o mica taverna. Afacerea i-a fost preluata si continuata apoi de cei doi fii, Antonio si Costantino. In 1910, acestia au fondat crama “Antonio Pirovano e F.lli”, care mai tarziu si-a schimbat numele in Cantine Pirovano. Traditia acestei afaceri de familie se intinde pe parcursul a 4 generatii, iar printre valorile care au sustinut mereu acest brand au fost munca, pasiunea si determinarea tuturor celor implicati. Recomandarea noastra - Montepulciano d’Abruzzo, are o culoare rosu violaceu foarte intens, arome elegante, de cirese, muschi de padure si condimente Gustul este foarte corpolent, sec si catifelat, foarte persistent. Este ideal alaturi de branzeturi maturate, salamuri, carne la gratar, frigarui de miel sau piept de rata.