Skip to main content
cart icon
Nu sunt produse în coș!

CA’ DI RAJO - PROSECCO TREVISO BRUT Ca’ di Rajo

  • BRUT
  • ALB
  • SPUMANT
  • 750ML
  • 11%
  • ITALIA
CA’ DI RAJO - PROSECCO TREVISO BRUT
DESPRE ACEST VIN

Ca’ di Rajo este o crama care mixeaza cu succes istoria si traditia cu inovatia si tehnicile moderne pentru productia vinului. Axat pe soiurile de struguri autohtone, originare privinciei Treviso, Ca’ di Rajo a produs intotdeauna unele dintre cele mai apreciate si de calitate vinuri. La fel se intampla si cu vinul de astazi, Ca’ di Rajo Prosecco Doc Treviso Brut, un vin galben stralucitor cu ceva irizatii verzui, realizat din struguri Glera. Buchetul este elegant si complex, scotand la iveala note de banane, ananas, flori salbatice si paine, in vreme ce gustul se dezvaluie bine echilibrat, continuand notele fructate. Se recomanda degustarea acestui vin la 6-8 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, de la mancaruri prajite, branzeturi si legume pana la stridii, creveti si trufe.

.
Ce spun pasionații despre acest vin
  • As zice ca aproape orice moment al zilei este potrivit pentru acest prossecco generos si impetuos, mai ales in diminetile mai racoroase de weekend, care ne gasesc de multe ori la o terasa ori gradina. Daca ii asiguram gheata la discretie, se va revansa si ne va racori cu bule grabite, o aciditate ridicata, arome bine rotunjite de caise si citrice, si o senzatie de eleganta relaxata. Merge bine alaturi de o gustare cu salata de icre.

    Mihai Oprea
    Mihai Oprea, Pasionat de vinuri - Data degustării:
  • Pana la 30-35 de ani, e OK sa consideri ca o zi e minunata daca incepe cu o bere rece. Daca dupa 35 de ani nu ai inlocuit-o cu Prosecco, crede-ma, e cazul s-o faci! Nu ca n-ar fi potrivit si in alte ocazii - la masa, dupa masa, inainte de masa sau in loc de masa... Dar dimineata are cel mai bun gust, cred. Si cel de fata, un pic mai delicat si mai plin de tinerete decat vinurile medii, este tot un Prosecco plin de pofta de viata, cu arome de fructe exotice, ceva urme florale si clasica patiserie fina. Plin de lumina si de relaxare - bulele din pahar tot spun chestii de genul "dolce far niente", "dolce vita"... De ascultat si de baut!

    Radu Rizea
    Radu Rizea, Pasionat de vinuri - Data degustării:
  • Un prosecco simpatic, cu arome intense pline de dulceata, care se apropie mai mult de caprifoi si fructe exotice decat de mai cumintile mere verzi ale altor exemplare. Gustul porneste tot asa, cu dulceata inainte, dar bulele si aciditatea reusesc sa o tina in frau suficient pentru a-l face usor de baut. Mai ales daca e foarte bine racit.

    Sorin Stelian
    Sorin Stelian, Pasionat de vinuri - Data degustării:
PREȚ SPECIAL MEMBRU 42 LEI 45
delivery icon Livrare gratuită membrilor info icon
Despre acest vin

Ca’ di Rajo este o crama care mixeaza cu succes istoria si traditia cu inovatia si tehnicile moderne pentru productia vinului. Axat pe soiurile de struguri autohtone, originare privinciei Treviso, Ca’ di Rajo a produs intotdeauna unele dintre cele mai apreciate si de calitate vinuri. La fel se intampla si cu vinul de astazi, Ca’ di Rajo Prosecco Doc Treviso Brut, un vin galben stralucitor cu ceva irizatii verzui, realizat din struguri Glera. Buchetul este elegant si complex, scotand la iveala note de banane, ananas, flori salbatice si paine, in vreme ce gustul se dezvaluie bine echilibrat, continuand notele fructate. Se recomanda degustarea acestui vin la 6-8 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, de la mancaruri prajite, branzeturi si legume pana la stridii, creveti si trufe.

S-ar putea
să-ți placă
și

Ofertele zilei pe
Unvinpezi.ro Și Vinometru.ro