Skip to main content
cart icon
Nu sunt produse în coș!

PRIMITIVO DI MANDURIA SESSANTANNI 2016 San Marzano

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • 14,5%
  • ITALIA
PRIMITIVO DI MANDURIA SESSANTANNI 2016
DESPRE ACEST VIN

99 puncte Luca Maroni

Cantine San Marzano este unul dintre cei mai moderni si activi producatori de vin din regiunea Manduria, Italia. Vinurile San Marzano, apreciate peste tot in lume, reflecta caracteristicile si traditiile acestei zone de renume, insa in acelasi timp prezinta si note clare de modern, eleganta si precizie. Recomandarea noastra de astazi, Primitivo di Manduria Sessantanni 2016, este un vin excelent, bine echilibrat, realizat din struguri din vite de vie de aproape 100 de ani, cele mai vechi ale cramei. De o frumoasa culoare rosie-rubinie, vinul are un buchet ce aduce in prim plan arome de prune coapte, mure, gem de cirese, urmate de note secundare de lemn dulce, lemn de santal, cardamom, piper si cacao. Asadar, un vin bogat si intens si pe palat, dar bine echilibrat si elegant. Se recomanda degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de carne la gratar, preparate cu carne, paste cu tot felul de sosuri, risotto etc.

.
PREȚ SPECIAL MEMBRU 120 LEI 125
delivery icon Livrare gratuită membrilor info icon
Despre acest vin

99 puncte Luca Maroni

Cantine San Marzano este unul dintre cei mai moderni si activi producatori de vin din regiunea Manduria, Italia. Vinurile San Marzano, apreciate peste tot in lume, reflecta caracteristicile si traditiile acestei zone de renume, insa in acelasi timp prezinta si note clare de modern, eleganta si precizie. Recomandarea noastra de astazi, Primitivo di Manduria Sessantanni 2016, este un vin excelent, bine echilibrat, realizat din struguri din vite de vie de aproape 100 de ani, cele mai vechi ale cramei. De o frumoasa culoare rosie-rubinie, vinul are un buchet ce aduce in prim plan arome de prune coapte, mure, gem de cirese, urmate de note secundare de lemn dulce, lemn de santal, cardamom, piper si cacao. Asadar, un vin bogat si intens si pe palat, dar bine echilibrat si elegant. Se recomanda degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de carne la gratar, preparate cu carne, paste cu tot felul de sosuri, risotto etc.

S-ar putea
să-ți placă
și

Ofertele zilei pe
Unvinpezi.ro Și Vinometru.ro