Skip to main content
cart icon
Nu sunt produse în coș!

CLOS FOURTET SAINT-EMILION GRAND CRU CLASSE 2013 Clos Fourtet

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • 13%
  • FRANTA
CLOS FOURTET SAINT-EMILION GRAND CRU CLASSE 2013
DESPRE ACEST VIN

98 puncte Jebb Dunnuck, 96 puncte Wine Spectator, 96 puncte Wine Enthusiast, 96 puncte James Suckling, 94 puncte Robert Parker, 93 puncte Decanter

Chateau Clos Fourtet era in trecut o fortareata care apara oraselul Saint Emilion, astazi devenind un important monument istoric, dar si locul in care se afla crama Clos Fourtet. Dupa ce, multi ani, proprietatea nu a produs vinuri care sa reflecte adevaratul potential al terroir-ului, in 1998 lucrurile s-au schimbat radical in 1998, odata ce familia Lurton a preluat aceasta afacere viticola. Recomandarea de astazi, Clos Fourtet Saint-Emilion 2013, este un cupaj realizat din Merlot, Cabernet Sauvignon si Cabernet Franc. Un vin puternic, intens si distins, Clos Fourtet Saint-Emilion aduce in prim plan arome de fructe rosii, pe palat dezvaluindu-se bine structurat, cu taninuri intense. Se recomanda degustarea acestui vin la 15-17 grade Celsius, alaturi de paste, mancaruri asiatice sau preparate din carne de vita, vanat, porc, miel, rata, pui la gratar, ton.

.
PREȚ SPECIAL MEMBRU 539 LEI 579
delivery icon Livrare gratuită membrilor info icon
Despre acest vin

98 puncte Jebb Dunnuck, 96 puncte Wine Spectator, 96 puncte Wine Enthusiast, 96 puncte James Suckling, 94 puncte Robert Parker, 93 puncte Decanter

Chateau Clos Fourtet era in trecut o fortareata care apara oraselul Saint Emilion, astazi devenind un important monument istoric, dar si locul in care se afla crama Clos Fourtet. Dupa ce, multi ani, proprietatea nu a produs vinuri care sa reflecte adevaratul potential al terroir-ului, in 1998 lucrurile s-au schimbat radical in 1998, odata ce familia Lurton a preluat aceasta afacere viticola. Recomandarea de astazi, Clos Fourtet Saint-Emilion 2013, este un cupaj realizat din Merlot, Cabernet Sauvignon si Cabernet Franc. Un vin puternic, intens si distins, Clos Fourtet Saint-Emilion aduce in prim plan arome de fructe rosii, pe palat dezvaluindu-se bine structurat, cu taninuri intense. Se recomanda degustarea acestui vin la 15-17 grade Celsius, alaturi de paste, mancaruri asiatice sau preparate din carne de vita, vanat, porc, miel, rata, pui la gratar, ton.

S-ar putea
să-ți placă
și

Ofertele zilei pe
Unvinpezi.ro Și Vinometru.ro